All news

Opening Teqball Table

Vorig jaar – in september 2022 – opende Club Brugge Foundation een gloednieuwe minipitch in Kustpark Knapen in Zeebrugge. Deze minipitch werd door Club Brugge geschonken aan Stad Brugge om zoveel mogelijk jongeren uit Zeebrugge met ‘de verbindende kracht van het voetbal’ samen te brengen in sport en spel. Deze minipitch mist duidelijk zijn doel niet en bereikt dagelijks heel wat jongeren in Zeebrugge.

Één jaar na deze feestelijke opening van de minipitch wil Club Brugge in samenwerking met partner Port of Antwerp Bruges een extra speeltoestel toevoegen aan Kustpark Knapen met de installatie van een unieke ‘Teqball Table’. Deze spelvariant, die een kruising is tussen tafeltennis en voetbal, geeft jongeren de mogelijk om hun technische vaardigheden aan te scherpen. Om deze dag nog feestelijker te maken, zullen Hans Vanaken, Brandon Mechele en Maxim De Cuyper aanwezig zijn voor een Meet & Greet!

Deze nieuwe ‘Teqball Table’ wordt op woensdagnamiddag 6 september feestelijk voorgesteld aan de inwoners van Zeebrugge met een namiddag vol animatie in Kustpark Knapen, Veerbootstraat 52 Zeebrugge.

  • Doorlopend van 14u tot 17u: Springkastelen, voetbalattracties en straatvoetbalshow
  • 16u00: Inhuldiging Teqball Table
  • 16u00 – 17u00: Meet & Greet met Hans Vanaken, Brandon Mechele & Maxim De Cuyper

Toegang is gratis voor iedereen.