Club Brugge<strong> Bootcamp</strong>

Club Brugge Bootcamp

Met professionele begeleiding gezonder leven

Wil jij je goede voornemens eindelijk waarmaken of ben je gewoon een echte sportliefhebber? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou: de Club Brugge Bootcamp! Tien weken lang, elke woensdagavond, op unieke locaties in het Jan Breydelstadion, in samenwerking met hoofdpartner TREK en onder persoonlijke begeleiding van ervaren coaches van CTRL Gym. Of je nu een beginnende recreant bent of een gevorderde atleet, deze Bootcamp is voor iedereen toegankelijk!

Tijdens deze tien sessies zal je werken aan cardio, kracht, conditie, lenigheid, stabiliteit en nog veel meer. Samen met gelijkgestemden, verdeeld in kleine groepen met verschillende intensiteitsniveaus, zul je jezelf uitdagen en naar een hoger niveau tillen. Trainen aan de rand van het hoofdveld, de trappen van de tribunes, de spelers fitness, de wandelgangen van het stadion en andere unieke plekken zorgen voor een gevarieerde en uitdagende workout in jouw geliefde omgeving.

Alle informatie op een rij

Of je nu een beginnende recreant bent of een gevorderde atleet, deze Bootcamp is voor iedereen toegankelijk! En wist je dat de eerste sessie helemaal gratis is? Schrijf je je in voor alle sessies dan krijg je gratis de unieke Club Brugge Bootcamp T-shirt erbij!

Voor het volledige pakket van tien sessies betaal je slechts €50.

  • tien weken lang

  • op unieke locaties in het Jan Breydelstadion

  • elke woensdagavond van 6 maart tem 8 mei van 19u30 tot 20u30

  • onder persoonlijke begeleiding van ervaren coaches

  • goodiebag aangeboden door hoofdpartner TREK


Wacht niet langer en schrijf je hier in voor deze unieke ervaring in het Jan Breydelstadion. Kom samen met ons sporten en geef er een lap op!

Inschrijven voor Bootcamp

Meer informatie?

Heb je vragen over één van onze programma’s? Stuur dan een e-mail naar foundation@clubbrugge.be en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.