Club Brugge<strong> Stadium Run</strong>

Club Brugge Stadium Run

Een unieke loopervaring door het Jan Breydelstadion!

Ben jij een actieve loper, recreant, Club Brugge fan of gewoon een sportmens? Dan heb je vast wel eens gehoord van de Club Brugge Stadium Run. Deze bijzondere loopwedstrijd vindt plaats in het Jan Breydelstadion en laat je op unieke plekken komen die je anders nooit zou zien. Hieronder lees je alles wat je moet weten over de Club Brugge Stadium Run en waarom je deze bijzondere loopwedstrijd zeker niet mag missen.

De Club Brugge Stadium Run is een loopwedstrijd die wordt georganiseerd door Club Brugge Foundation. De loopwedstrijd is bedoeld om geld in te zamelen voor goede doelen zoals Club Brugge Foundation en andere organisaties die een goed doel vertegenwoordigen.

Alle informatie op een rij

Tijdens de Stadium Run kan je kiezen uit drie afstanden: de 5km, de 10km en de 1891m. Die laatste is speciaal geschikt voor wandelaars, fans met een kinderwagen en rolstoelgebruikers. Het parcours is volledig toegankelijk voor iedereen.

Let op: de datum is nog niet bekend. Schrijf je vast in voor op de wachtlijst (zie hieronder) en blijf op de hoogte

  • De eerste editie van de Stadium Run was een gigantisch succes met meer dan 2000 enthousiaste lopers die zich volledig hebben gegeven.

  • De deelnemers lopen langs unieke plekken zoals de oefenvelden, de spelerstunnel, het spelershome, de kleedkamers en het museum.

  • Er zijn drie afstanden waar je uit kunt kiezen: de 1891m Kids Run & Walk of de Isagenix 5km of 10km Fun Run.

Schrijf je in op de wachtlijst (zie hieronder) en wij houden je als eerste op de hoogte van de eerstvolgende Stadium Run.

Wachtlijst Stadium Run

Meer informatie?

Heb je vragen over één van onze programma’s? Stuur dan een e-mail naar foundation@clubbrugge.be en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.