Voetbal<strong>kraks</strong>

Voetbalkraks

Wij zijn de Voetbalkraks!

Als ouder van een kind met autisme of gedragsproblemen, weet je als geen ander hoe belangrijk sport is voor de ontwikkeling van jouw kind. Maar het vinden van de juiste sportploeg kan lastig zijn. Bij Club Brugge hebben wij de oplossing voor jou en jouw kind.

Onze selectief samengestelde trainersstaf, bestaande uit pedagogen, voetbaltrainers, begeleiders, opvoeders en leerkrachten, biedt alle spelers bij de Kraks de aangepaste begeleiding die ze nodig hebben om optimaal te genieten van het voetbal.

We organiseren niet alleen wekelijkse voetbaltrainingen op zaterdagochtend, maar bieden ook maandelijkse pedagogische thema-activiteiten aan om jouw kind verder te ondersteunen op communicatief en pedagogisch vlak. Dit uitgebreide gamma aan extra-sportieve activiteiten rond diverse maatschappelijke thema's zorgt ervoor dat jouw kind zich op zijn of haar eigen manier kan ontwikkelen en beter kan communiceren, opkomen voor zichzelf, zelfvertrouwen kan ontwikkelen en stappen kan zetten in sociale vaardigheden.

Bovendien bieden we ook de mogelijkheid voor jouw kind om deel te nemen aan de Blauw-Zwarte Club Familie. Als een belangrijk deel van onze club, zorgen we er samen voor dat spelplezier altijd op de eerste plaats komt.

Facts & Figures

  • 75 kinderen met autisme van 6 tot 18 jaar in 5 niveaugroepen

  • Wekelijkse trainingen op zaterdagvoormiddag

  • Maandelijkse pedagogische thema-activiteiten

  • Trainersstaf van 18 gediplomeerde coaches

  • Samenwerking met MPI het Anker & MPI Spermalie

  • Mede mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van Sport Vlaanderen

Aarzel niet langer en sluit jouw kind aan bij onze Voetbalkraks bij Club Brugge. Geef jouw kind de kans om te schitteren in een team en optimaal te genieten van voetbal!


Kind inschrijven op wachtlijst

Meer informatie?

Heb je vragen over één van onze programma’s? Stuur dan een e-mail naar foundation@clubbrugge.be en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.