Alle nieuws

Club Brugge & De Ketelaere in de prijzen tijdens Brugse Sportprijzen

Club Foundation

Op donderdagavond 20 april werden in de Stadsschouwburg in Brugge de jaarlijkse ‘Brugse Sportprijzen’ uitgereikt. Club Brugge werd als landskampioen gehuldigd en sleepte ook de trofee van ‘Sportploeg van het jaar 2022’ in de wacht.

HULDIGING BRUGSE KAMPIOENEN

Jaarlijks reikt de Brugse Sportraad en stad Brugge de ‘Brugse Sportprijzen’ uit. Hierop worden alle Wereld- , Europese en Belgische kampioenen en kampioensploegen gehuldigd voor hun behaalde titels in 2022.

Dit jaar stond de 60ste editie van de Brugse Sportprijzen op het programma. Samen met de andere Brugse kampioenen kreeg Club Brugge, als landskampioen voetbal 2021-2022, een aandenken uit handen van de schepen van Sport Franky Demon en de voorzitter van de Sportraad, Franky Moelaert.

CLUB BRUGGE WINT BRUGSE SPORTPLOEG VAN HET JAAR

Het verbond van de Brugse sportjournalisten reikte tijdens de Brugse Sportprijzen ook de sportploeg, sportvrouw en sportman van het jaar uit aan diegene die in 2022 een uitzonderlijke sportprestatie leverde en Brugge zo als sportstad op de kaart zette.

Hierbij kwam Club Brugge als ‘Sportploeg van 2022’ uit de bus, dankzij het behalen van de 18e landstitel, het mooie afgelegde parcours in Europa en de maatschappelijke meerwaarde die Club met zijn Foundation voor de samenleving betekent. Club Brugge bedankt de Brugse Sportraad voor deze mooie erkenning.