Alle nieuws

Foundation aanwezig op "More than Football" EFDN Congres

Educatie

Op 20, 21 en 22 maart 2023 vond het 19de "More than Football" conferentie van het European Football for Development Network plaats in Sevilla, Spanje. Ook Club Brugge Foundation was, naast vele andere Europese ploegen, aanwezig als één van de meer dan 180 Foundation vertegenwoordigers van het Europese voetbal.

Club Brugge Foundation is al jaren lid van het EFDN-netwerk, waar meer dan 160 voetbalorganisaties uit heel Europa kennis en ervaring delen rond diverse sociaal-maatschappelijke projecten en initiatieven die met de kracht van voetbal overal in Europe worden uitgevoerd.

Het EFDN-netwerk komt jaarlijks 2 keer samen voor een grote conference. Ook onze Foundation was afgelopen week aanwezig op het 19de Conference in Estadio Benito Villamarín van gastclub Real Betis, in Sevilla.

Ze namen deel aan verschillende rondetafelgesprekken, woonden inspirerende presentaties bij tijdens break-out sessies, volgden verschillende panelgesprekken en kregen inzicht in veel verschillende campagnes en acties rond mensenrechten en sustainability binnen het voetbal.