Alle nieuws

Geef bloed op 5 april in het Jan Breydelstadion

Bloed geven

Gezondheid

Ongeveer 70% van de mensen hebben in hun leven donorbloed nodig. Maak het verschil en kom op woensdagavond 5 april bloed geven in het Jan Breydelstadion!

Bloed geven doet leven. Bij een ziekte, operatie of ongeval is extra bloed vaak van levensbelang. Slechts 3% van de bevolking is echter zelf bloeddonor. Daar wil Club iets aan doen!

Ben jij tussen 18 en 66 jaar oud en in goede gezondheid? Aarzel dan niet om bloedgever te worden en kom op woensdag 5 april tussen 16u00 & 20u00 bloed geven in het logegebouw aan de Westtribune van het Jan Breydelstadion.

Alle bloeddonoren krijgen die dag een leuk geschenkenzakje van Club Brugge als bedanking voor hun heldendaad. Bovendien is het dé kans om eens langs de rand van het veld te staan en kennis te maken met de spelerstunnel.

Reserveer je plekje

Een afspraak maken op voorhand is verplicht, dat kan via het online platform van het Rode Kruis. Breng zeker je identiteitskaart mee naar de bloedinzameling. Niet zeker of je bloed mag geven? Doe de donorzelftest op www.rodekruis.be/donorzelftest om te zien of je in aanmerking komt om bloed te geven. Tot dan?