Alle nieuws

Open stadion tour op woensdag 22 februari

Stadion Tour & Club Museum

Educatie

Altijd al eens de kleedkamer willen zien, de tunnel willen uitwandelen of op de bank willen zitten langs de rand van het veld? Op woensdag 22 februari organiseert Club Brugge Foundation opnieuw een 'Open Stadion Tour'. Ontdek het Jan Breydelstadion op een unieke manier onder begeleiding van een gids. Boek nu jouw tijdslot om 10u, 14u of 16u.

De krokusvakantie, hét ideale moment om samen met het hele gezin het Jan Breydelstadion te ontdekken! In een tour van ca. 90 minuten ontdek je op woensdag 22 februari de meest iconische plekken van Jan Breydel en passeer je langs 11 unieke locaties. Onze ervaren stadiongidsen nemen je mee naar locaties in het Jan Breydelstadion die normaal niet toegankelijk zijn voor het grote publiek. Beleef de rijke geschiedenis in het Club Museum, ervaar de sfeer in de vipruimtes, geef je wedstrijdanalyse in de perszaal op de stoel van de coach, voel de spanning in de spelerstunnel en ruik het gras van de heilige grasmat.

Speciaal voor deze Open Stadion Tour worden de 3 kampioensbekers van de afgelopen seizoenen uit de trofeekast gehaald zodat jullie er uitgebreid mee op de foto kunnen gaan! Ook de kersverse Gouden Schoen van Simon Mignolet kan je komen bewonderen.

Praktische informatie

Onze Stadion Tour start en eindigt aan de Club Shop aan de Noordzijde van het Jan Breydelstadion, onder begeleiding van één van onze stadiongidsen. Hier is voldoende gratis parking aanwezig.

Voor kinderen tot en met 12 jaar is deze Stadion Tour gratis, ook zij moeten nog steeds een ticket 'reserveren' in voorverkoop. Alle andere personen betalen € 10. Alle opbrengsten van de Stadion Tour zijn ten voordele van de sociale werking van Club Brugge Foundation, waarmee het tal van maatschappelijke projecten kan ondersteunen. Alle deelnemers krijgen een klein aandenken.

Reserveren

Het aantal plaatsen per tijdslot zijn beperkt. Er worden daarom enkel tickets in voorverkoop aangeboden. Wees er dus snel bij! Reserveer hier