Alle nieuws

Schrijf je school nu in voor "Scoren voor gezondheid!"

Scoren voor Gezondheid

Educatie

Wat is Scoren voor Gezondheid?

Al sinds 2011 organiseert de Club Brugge Foundation het project Gezond Scoort! (nu: Scoren voor Gezondheid). In dit uniek gezondheidsprogramma gaat Club Brugge samen met de A-kernspelers en YLA-speelsters, leerlingen en leerkrachten van de deelnemende scholen en hun ouders een gezondheidscontract aan. In dit contract beloven de schoolkinderen om gezonder te eten, meer te bewegen, gezonde keuzes te maken en aandacht te hebben voor de mentale gezondheid.

Tijdens het schooljaar volgt Club Brugge de scholen op en worden er 12 lessen afgewerkt waarbij ze op een FUN-manier nadenken over een gezonde levensstijl: intro met mascotte Bibi op school, een kick-off evenement in het Jan Breydelstadion, sport-tests, fruitmanden voor elke deelnemende klas, lessen rond gezonde voeding,... Daarnaast krijgen de leerlingen leuke Club Brugge gadgets en videoboodschappen van de spelers en speelsters om hen extra te motiveren om het programma vol te houden.

Meter van het project

Club YLA-speelster Davinia Vanmechelen is meter van het project Scoren voor Gezondheid en zal bij meerdere lessen betrokken zijn. Davinia zal toezien dat de leerlingen hun contract nauw opvolgen. 

Geïnteresseerd? Schrijf jouw school in!

Het programma is volledig gratis voor de deelnemende scholen. Geïnteresseerde scholen die wensen deel te nemen of meer informatie wensen kunnen onderaan de pagina de link naar het registratieformulier terugvinden.


Schrijf je hier in