Prijzen <strong>abonnement</strong>

Prijzen abonnement

Club Brugge. 1891. Blauw en Zwart. Overal waar je gaat kom je ermee in aanraking. Een sticker op een verkeerslicht, ‘Wonderwall’ op de radio, het gespreksonderwerp op het werk. Bij velen zelfs vereeuwigd op de borst of arm. Club. Is. Life. En binnenkort begint er een nieuw deeltje van ons Clubleven: seizoen 2024-2025.

Bij Club Brugge is iedereen welkom. Daarom biedt Blauw-Zwart zoveel mogelijk service en comfort aan en dit ook door vakken te reserveren voor een aantal doelgroepen. Meer informatie over deze vakken vind je hieronder.

Timings

  • Ben je al abonnee in de blindentribune of als andersvalide? Dan heb je voorrang en kan je vanaf vrijdag 5 april t.e.m. vrijdag 26 april online je abonnement verlengen.
  • Op maandag 6 mei krijgen de Clubfans die op de wachtlijst staan de kans om een abonnement te kopen en zo geen minuut voetbal op Jan Breydel te moeten missen.
  • Vanaf dinsdag 7 mei 2024 kunnen nieuwe abonnees* een abonnement kopen. Je betaalt eerst het volledige bedrag (dus niet het voordeeltarief), waarna je ons via dit formulier je attesten doorstuurt*. Daarna zorgt de dienst ticketing voor een terugbetaling.

* Andersvaliden die een persoonlijke begeleider wensen mee te nemen naar de thuiswedstrijden kunnen voor hun begeleider eveneens een abonnement aankopen aan hetzelfde geldende voordeeltarief (max. 1 begeleider per andersvalide abonnee).

* Op vertoon van het meest recente RIZIV-attest, een European Disability Card of officieel attest van invaliditeit.

MEER INFO

Vragen over een abonnement bij Club Brugge? Vul dan het contactformulier in op askclub of lees de antwoorden op veelgestelde vragen.

Contactformulier  Askclub.be

BEKIJK OOK

CLUB BRUGGE
SEIZOENSABONNEMENT

CLUB BRUGGE

De passie en de sfeer, de geur van een frisse pint, het gefeest na een doelpunt. Dat is Jan Breydel!

Meer info
CLUB BUSINESS
SEIZOENSABONNEMENT

CLUB BUSINESS

Vraag uw seizoensabonnement aan geniet uw een heel seizoen lang van uw persoonlijke Business Seat.

Meer info
CLUB KIDS
SEIZOENSABONNEMENT

CLUB KIDS

Blauw-Zwarte passie wordt doorgegeven van generatie op generatie.

Meer info