All news

Kom op vrijdag 5 juli bloed geven in Jan Breydel

Club Brugge Foundation

Bloed geven doet leven. Jouw bloeddonatie kan bij een ongeval, ziekte of operatie het verschil maken. Toon daarom je (Blauw-Zwart) hart en kom op vrijdag 5 juli bloed geven in het Jan Breydelstadion. Bovendien maak je kans om een Club VIP-pakket voor 4 personen te winnen!

Tijdens de zomervakantie zijn heel wat gebruikelijke bloeddonoren op vakantie en is er een daling in de bloedvoorraad, terwijl de behoefte aan bloed onveranderd blijft bij een ziekte, ongeval of operatie. En daar willen we iets aan doen. Club Brugge Foundation organiseert daarom op vrijdagmiddag 5 juli samen met het Rode Kruis een bloedinzameling in het Jan Breydelstadion. Kom tussen 16u30 en 19u30 langs in het logegebouw in de Westtribune en help samen met ons mensenlevens redden! 

Maak kans op een VIP-pakket

Onder alle aanwezigen bloeddonoren wordt een VIP-pakket voor 4 personen bij een thuismatch van Club Brugge verloot. Kom dus zeker bloed geven en wie weet geniet je binnenkort van een Clubmatch als een ware VIP!

Reserveer nu je plaatsje

Na je reservatie voorzien wij als welgemeende bedanking voor je heldendaad een drankje in samenwerking met onze partner AB Inbev. Je plaatsje reserveren tussen 16u30 en 19u30 doe je via onderstaande link. 

Kom bloed geven! 

Wanneer?

Vrijdag 5 juli tussen 16u30 en 19u30? Je kiest zelf wanneer je langskomt. 

Waar?

Het logegebouw in de Westtribune van het Jan Breydelstadion

Doe de donorzelftest

Jammergenoeg kan niet iedereen zomaar bloed geven. Allereerst ben je tussen de 18-66 jaar oud en verkeer je in een goede gezondheid. Ben je toch ouder dan 66, maar wil je dolgraag helpen? Als je niet langer dan drie jaar geleden al eens bloed, plasma of bloedplaatjes doneerde, kom je ook in aanmerking!

Als je niet zeker bent of je wel bloed mag geven, kun je de donorzelftest invullen. Zo weet je zeker of je een geschikte bloeddonor bent.

Vul hier de donorzelftest in!