Club Brugge<strong> Schools Cup</strong>

Club Brugge Schools Cup

Het scholenvoetbaltornooi voor het basis- en buitengewoon onderwijs!

Leerlingen en docenten, opgelet! Ben jij klaar voor een sportieve uitdaging? Jaarlijks organiseert Club Brugge een scholenvoetbaltornooi voor leerlingen uit de derde graad van het basis- en buitengewoon onderwijs in Brugge. Tijdens dit jaarlijks scholenvoetbaltornooi staat fair play, meisjesvoetbal en neen tegen racisme en pesten centraal.

Maar dat is nog niet alles, want er zijn ook mooie prijzen te winnen, zoals de Fairplay Beker en de Supporters Beker. Herken jij jezelf of jouw school hierin en heb je altijd al willen voetballen op de oefenvelden van het Jan Breydelstadion en strijden voor de felbegeerde Club Brugge Schools Cup? Dan is dit jouw kans!

WAT JE VOORAF MOET WETEN!

Ben jij er klaar voor om deel te nemen aan dit fantastische tornooi? Lees hieronder de regels in een notendop, schrijf je in en speel mee voor de Club Brugge Schools Cup, de Fairplay Beker en de Supporters Beker.

  • Scholen uit Brugge en omliggende gemeenten.

  • Ieder team bestaat uit maximum 10 leerlingen uit de derde graad.

  • Om het meisjesvoetbal te promoten moet iedere kern van 10 spelertjes bestaan uit minstens 2 meisjes, waarvan er steeds 1 op het veld staat.

  • De wedstrijden worden gespeeld op velden met afmeting 20m op 30m.

  • De wedstrijden beginnen om 13u30 (tenzij anders gecommuniceerd).

  • Om 17u00 is de winnaar gekend van de Club Brugge Schools Cup.

Maar niet enkel het sportieve element telt. Elke wedstrijd delen de scheidsrechters punten uit voor fair play en het wedstrijdsecretariaat houdt de talrijke supporters van de ploegen in de gaten voor de supportersbeker. 

Laat zien dat jouw school het grootste, meest enthousiaste en origineelste supporterslegioen heeft en geniet van de randanimatie rondom de speelvelden. 

Inschrijven voor Club Brugge Schools Cup 2024

Meer informatie?

Heb je vragen over één van onze programma’s? Stuur dan een e-mail naar foundation@clubbrugge.be en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.