<strong>Assist </strong>naar werk

Assist naar werk

Begeleid werken bij Club Brugge

Mensen met een verminderde kans op de arbeidsmarkt krijgen bij de opportuniteit om aan de slag te gaan bij de verschillende diensten van Club Brugge. Op deze manier worden arbeid attitudes, werkgerelateerde vaardigheden en beroepsspecifieke competenties bijgebracht.

Jobs bieden mensen de beste kansen om volwaardig aan de samenleving deel te nemen. Club Brugge Foundation wil werkzoekenden hierbij helpen en ondersteunen, door de drempel om te re-integreren in de arbeidsmarkt, te verkleinen. Hoe langer iemand arbeidsongeschikt is, des te moeilijker het wordt om opnieuw aan het werk te gaan. Het is voor ons van het grootste belang om werkzoekenden in een vroeg stadium de kans te geven opnieuw aan de slag te gaan.

ONTDEK ALLE MOGELIJKHEDEN

  • Het tewerkstellingsproject geeft langdurig werkzoekenden in samenwerking met het OCMW Brugge de kans om bij Club Brugge aan de slag te gaan.

  • Via het project ‘begeleid werken’ van de vzw Oranje kunnen logistieke klusjes worden opgeknapt door mensen met een mentale beperking.

  • Juridisch werkgestraften kunnen bij Club Brugge uitgevoerd worden. Daarnaast worden ook basiswaarden meegegeven voor een complete re-integratie.

  • In samenwerking met de VDAB bieden we laaggeschoolden via sport verhoogde kansen aan voor een betere doorstroom naar de arbeidsmarkt.

Meer informatie?

Heb je vragen over één van onze programma’s? Stuur dan een e-mail naar foundation@clubbrugge.be en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.