Club Brugge <strong>G-ploeg</strong>

Club Brugge G-ploeg

Wij zijn de Club Brugge G-ploeg!

Bij Club Brugge is voetbal voor iedereen, ook voor jongeren vanaf 12 jaar met een fysieke en/of mentale beperking. Onze G-ploeg “Recreas” biedt iedereen de kans om samen te spelen en onze Blauw-Zwarte kleuren te verdedigen. Bij ons staat het spelplezier altijd voorop en daarom hebben wij een selectief samengestelde trainersstaf die opgeleid is om steeds gepast in te spelen op de noden van de jongeren.

Onze begeleiders/trainers werken nauw samen met de scheidsrechters om een evenwichtig wedstrijdverloop te garanderen. Soms speelt een begeleider/trainer zelfs mee om de spelers tijdens de match te begeleiden. Ook spelen onze jongeren op een kleiner voetbalveld met minder spelers, zodat ze optimaal kunnen genieten van het voetbalspel binnen hun mogelijkheden. We erkennen hun talenten en geven hen de mogelijkheid om het voetbalspel te beleven binnen hun mogelijkheden.

En dat is nog niet alles! Elk jaar organiseren we in samenwerking met Recreas een groot G-voetbaltornooi als afsluiter van het seizoen. Meer dan 25 ploegen en 300 jongeren met een beperking komen dan samen in het Jan Breydelstadion om het beste van zichzelf te geven. Sluit je aan bij onze G-ploeg Recreas en beleef samen met ons het plezier en de voldoening van voetbal!

Facts & Figures

  • 50 G-voetballers vanaf 12 jaar

  • Wekelijkse trainingen op woensdagnamiddag

  • 6 gediplomeerde trainers

  • 3 niveaugroepen

  • Deelname aan talrijke G-tornooien

  • Deelname aan de West-Vlaamse G-competitie

Wil jij deel uitmaken van onze G-ploeg en samen strijden om onze Blauw-Zwarte kleuren te verdedigen op en naast het veld? Schrijf je dan snel in en ontdek de fantastische wereld van voetbal bij Club Brugge!

Inschrijven op wachtlijst

Meer informatie?

Heb je vragen over één van onze programma’s? Stuur dan een e-mail naar foundation@clubbrugge.be en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.