Alle nieuws

Eerste sessie Club Brugge Bootcamp 2023 groot succes

Bootcamp

Bewegen

Gisteren stond de eerste sessie van het Club Brugge Bootcamp op het programma. Maar liefst 80 sporters namen deel aan de kracht- en uithoudingsoefeningen in Jan Breydel.

De eerste sessie zou normaal plaatsvinden op woensdag 8 maart 2023, maar door de sneeuwval werd beslist om deze sessie een week te verschuiven. Dat hield 80 enthousiastelingen niet tegen om gisteren te komen sporten in het Jan Breydelstadion. Jong en oud, beginnende recreanten en gevorderde atleten, iedereen was aanwezig op de eerste trainingssessie.

“Unieke ervaring”

De verschillende workouts gaan door aan de rand van het hoofdveld, de trappen van de tribunes, de spelersfitness, de wandelgangen van het stadion en andere unieke plekken. Clubfan Steven: "Mogen sporten langs het veld in het Jan Breydelstadion is echt een unieke ervaring. Dit wou ik echt niet missen, waardoor ik me meteen heb ingeschreven."

Er werd in verschillende kleine groepen gewerkt in de 60 minuten durende workout. Thema’s zoals cardio, kracht, conditie, lenigheid, stabiliteit,.. kwamen allemaal aan bod! Clubfan Tinne was tevreden over de afwisseling: “Door de vele variatie van oefeningen en het toestaan om dit op eigen tempo te mogen afwerken, is dit een ideale bootcamp waar verschillende type sporters aan mee kunnen doen. Bovendien is 't dan ook écht nog eens super tof!"

Jarno: "Ik heb tijdens de verschillende oefeningen mijn vast zitje in het stadion gepasseerd. Wanneer ik de volgende thuismatch in het stadion zit, zal ik zeker terugdenken aan 't moment dat ik gewoon rond het veld heb kunnen lopen."

Schrijf je in voor alle sessies

Nog niet ingeschreven? Dat kan nog steeds! Voor het volledige pakket van alle sessies betaal je slechts €50. Kan je niet altijd aanwezig zijn en wil je maar af en toe eens afzien? Dan betaal je €10 per sessie.

Waar wacht je nog op? Schrijf je hier in en geef er een lap op!