Alle nieuws

650 sportievelingen namen deel aan De Basecamp Run

Basecamp Run

Bewegen

Op zondag 24 maart organiseerde Club Brugge Foundation de 2de editie van de Basecamp Run. Tijdens deze unieke belevingsloop rond en dwars doorheen het oefencomplex van Club Brugge ontdekten alle deelnemers alle zones van het Belfius Basecamp in Westkapelle.

UITZONDERLIJK PARCOURS VAN 1891 METER

Op het uitgestippelde parcours van 1891 meter konden fans al wandelend of lopend enkele bijzondere plaatsen van het hypermoderne oefencomplex ontdekken die anders niet toegankelijk zijn.

De route bracht de deelnemers langs onder meer het de kleedkamer van de A-kern, de kantoren van de administratie, de hotelkamers, het restaurant, de perszaal, de fitnesshall, de kantoren van de coaches, de indoorhall en uiteraard ook de verschillende oefenvelden.

Daarnaast was er nog heel wat animatie voorzien langs het parcours. In de Board Room werden heel wat trofeeën tentoongesteld, in de indoorhall werd de loopsnelheid gemeten, in de fitnesshall stond een DJ de lopers op te wachten,...

"EEN FANTASTISCHE OMGEVING OM TE ONTDEKKEN"

Van 11 uur tot 15 uur kwamen maar liefst 650 Clubfans en sympathisanten langs om het oefencomplex van Club Brugge te komen ontdekken, waaronder ook Club abonnee Patrick uit Brugge: "Als trouwe supporter is het een unieke kans om het oefencomplex van onze Club te mogen komen bezoeken. Het is hier fantastisch. Ik ben helemaal onder de indruk van de professionele omgeving waar onze spelers zich in vertoeven. Je voelt dat dit prachtig oefencomplex voetbal ademt. Leuk dat we op deze manier ook nog eens het goede doel steunen."

Ook voor de minder mobiele fan en de rolstoelgebruiker werd een aparte uitgebreide rondleiding op een toegankelijke manier aangeboden. Enkele van onze trouwste rolstoelabonnees waren van de partij. Ook de eigen sportteams van Club Brugge Foundation waren aanwezig: De Voetbalkraks, Club Brugge Amp Team, Club Brugge G-voetbal. 

5.000 EURO VOOR CLUB BRUGGE FOUNDATION

Alle opbrengsten van dit evenement waren ten voordele van de sociaal-sportieve projecten van Club Brugge Foundation. Head of Foundation Peter Gheysen blikt tevreden terug: “Ondanks de koudere weeromstandigheden waren alle deelnemers onder de indruk van het Basecamp. Dit evenement leverde een mooie 5.000 euro op ten voordele van de projecten van Club Brugge Foundation. Aan de uitsluitend positieve reacties van de deelnemers te horen kunnen we alleen maar tevreden zijn.”Bekijk hieronder alle foto's die op deze dag getrokken zijn.