Alle nieuws

Laatste sessie Club Brugge Bootcamp een groot succes

Bootcamp

Bewegen

Woensdagavond 18 mei stond de laatste sessie van het Club Brugge Bootcamp op het programma. In de avondzon waagden de deelnemers zich voor een laatste keer aan de kracht- en uithoudingsoefeningen van ctrl-gym.

EEN AVONTUUR OM NOOIT MEER TE VERGETEN

Deze week mochten we voor een laatste keer meer dan 50 bootcampers verwachten in het Jan Breydelstadion. Dat de fysieke bootcampsessies een groot succes waren, bewezen alle enthousiastelingen die 10 weken lang hun No Sweat, No Glory-mentalitiet toonden in de unieke omgeving van het Jan Breydelstadion. In de tribunes, aan de rand van het veld en in de catacomben gaven ze week na week het beste van zichzelf.

Club fan Nathalie V.: "Ik ben met veel plezier naar de trainingen gekomen. Als supporter van de Club kunnen sporten in ons eigen stadion is een fantastische ervaring. Ik merkte ook dat de loop- en krachtoefeningen elke week beter gingen en dat ik na 10 weken een echt band heb opgebouwd met iedereen hier. Volgend jaar zie je mij zeker terug! Dankjewel Club Brugge Foundation en ctrl-gym!"

Nog niet helemaal overtuigd of je volgend jaar wil deelnemen aan het Bootcamp? Laat je door deze foto's overtuigen!