Alle nieuws

Meer dan 80 deelnemers op wekelijkse Bootcamp

Bootcamp

Bewegen

Op 15 maart trapten we de eerste van de 10 Bootcamp sessies af met een opkomst van meer dan 80 sportieve deelnemers! Het Jan Breydelstadion was het podium voor sportieve prestaties en heel wat zweetdruppels.

De eerste sessie van Club Brugge Bootcamp ging normaal een week vroeger van start, maar door onverwachte sneeuwval werd de eerste sessie met een week opgeschoven naar 15 maart. Zo wilden we de deelnemers niet onnodig de baan op sturen en het voor iedereen veilig houden.

Woensdag 15 maart konden we dan eindelijk van start gaan. Onze coaches, onder leiding van Martijn van Ctrl Gym, verwelkomden alle enthousiaste deelnemers en vlogen er onmiddellijk in met een stevige opwarming waarbij menigte bilspieren dan al op de proef werden gesteld.

Tijdens de tweede sessie goot het water, maar dat stopte onze sportieve deelnemers niet om hun tweede sessie met succes en een lach op het gezicht af te werken!

SLUIT JIJ OOK AAN?

We gaan nog door tot en met 17 mei met wekelijkse Bootcamp sessies. Zin om nog aan te sluiten tijdens deze intensieve workout vol fun en leuke oefeningen? Dat kan! Schrijf je hier in.

Heb je een vraag? Dan kan je een mail sturen naar foundation@clubbrugge.be.