Alle nieuws

Schrijf je in voor de Club Brugge Bootcamp

Bootcamp

Bewegen

Nog altijd niet begonnen aan je goede voornemens? Of gewoon echt fan van sporten? Tijd om je in te schrijven voor de derde editie van de Club Brugge Bootcamp. Tien sessies, elke woensdagavond, op unieke locaties in het Jan Breydelstadion en onder persoonlijke begeleiding! Waar wacht je op?

De eerste sessie zou normaal plaatsvinden op woensdag 8 maart 2023, maar door de sneeuwval werd beslist om deze sessie een week te verschuiven. Vanaf woensdag 15 maart 2023 zal het Jan Breydelstadion tien weken lang op woensdagavond tussen 19u30 & 20u30 het decor worden voor sporters van alle niveaus. Van beginnende recreanten tot gevorderde atleten. Er wordt gewerkt in verschillende kleine groepen met verschillende intensiteitsniveaus waardoor het beweegprogramma toegankelijk is voor iedereen!

Onder deskundige begeleiding

Ervaren coaches van CTRL Gym en uitdagende trainingsmaterialen tillen je naar een hoger niveau. Aan de rand van het hoofdveld, de trappen van de tribunes, de spelersfitness, de wandelgangen van het stadion en andere unieke plekken zorgen ervoor dat je 60 minuten lang een gevarieerde workout doet in je geliefde omgeving. Thema’s zoals cardio, kracht, conditie, lenigheid, stabiliteit,.. komen allemaal aan bod!

Eerste sessie gratis

Wist je dat de eerste sessie bovendien helemaal gratis is én je een gratis Bootcamp T-shirt ontvangt? Voor het volledige pakket van 10 sessies betaal je slechts €50. Kan je niet altijd aanwezig zijn en wil je maar af en toe eens afzien? Dan betaal je €10 per sessie.

Waar wacht je nog op? Schrijf je hier in en geef er een lap op!