Alle nieuws

Eerste sessie Club Brugge Bootcamp schuift één week op

Bootcamp

Bewegen

Met z’n allen keken we woensdag 8 maart uit naar de eerste sessie van de Club Brugge Bootcamp 2023! Door de sneeuw die woensdag talrijk uit de lucht viel en ook bleef liggen, hebben we echter besloten om de veiligheid van iedereen voorop te plaatsen en de eerste sessie van Bootcamp met een week uit te stellen.

Concreet wil dit zeggen dat de eerste sessie zal doorgaan op woensdag 15 maart en de laatste sessie op woensdag 17 mei zal zijn. Zo komen we nog steeds op een totaal van tien Bootcamp sessies. Ook mensen die ingeschreven waren voor de gratis proefsessie van vandaag, kunnen hun gratis proefsessie doen op woensdag 15 maart.

Ken jij nog mensen die vandaag gingen deelnemen aan deze eerste sessie? Neem met elkaar contact op om zeker te zijn dat iedereen op de hoogte is!

Heb je nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Aarzel zeker niet om contact op te nemen met ons (foundation@clubbrugge.be).

Alvast bedankt voor jullie begrip. We kijken er naar uit om jullie volgende week woensdag (15 maart) te verwelkomen in het Jan Breydelstadion voor een spetterende eerste Bootcamp sessie!

Nog niet ingeschreven? Dan kan dat nog steeds via deze link!