Stadion <strong>T</strong><strong>our</strong>

Stadion Tour

Reserveer jouw Stadion Tour bij Club Brugge

Ervaar de unieke sfeer van het Jan Breydelstadion en ontdek de geschiedenis van Club Brugge. Onze enthousiaste en ervaren gidsen nemen je mee op een onvergetelijke tour door het stadion en een unieke blik achter de schermen bij Club Brugge. Of je nu met een grote of kleine groep bent, de Stadion Tour is geschikt voor alle leeftijden en interesses.

Wandel door de kleedkamers waar onze spelers zich voorbereiden op belangrijke wedstrijden, neem een kijkje in de VIP-ruimtes waar onze sponsors en VIP-fans genieten van de wedstrijden en werp een blik op de perszaal. Herbeleef onze rijke geschiedenis in het Club Museum en voel de spanning en adrenaline op het veld van het Jan Breydelstadion.

Boek nu jouw Stadion Tour bij Club Brugge en ontdek de magie van het Jan Breydelstadion. Ideaal voor gezinnen, vriendengroepen, verenigingen, scholen of bedrijven die op zoek zijn naar een unieke teambuilding of groepsactiviteit. Twijfel niet langer en beleef een onvergetelijke ervaring samen met Club Brugge!

  • Duur: 90 minuten, met kans op verlengingen

  • Langs 11 unieke locaties in het Jan Breydelstadion. Voor groepen met personen in een rolstoel of beperkte mobiliteit wordt er een aangepaste tour voorzien, zodat deze tour ook voor hen toegankelijk is.

  • Vertrek en einde bij de Club Shop aan de Noordzijde van het stadion

  • Begeleid door ervaren stadiongidsen in het Nederlands, Frans of Engels

Hoe een Stadion Tour bij Club Brugge reserveren?

Een Stadion Tour is steeds onder begeleiding van één van onze stadiongidsen. Daarom is tijdige reservatie voordien verplicht, bij voorkeur ten minste 1 week op voorhand. Reservatie kan enkel via dit aanvraagformulier. Op basis van de beschikbaarheid van onze stadiongidsen controleren we of uw bezoek kan doorgaan. Let op: Het invullen van het formulier geldt als een aanvraag voor een rondleiding. Dit is geen reservatie. Uw bezoek aan het Jan Breydelstadion is pas definitief na bevesting van onze stadiongids per email. We bieden Stadion Tours aan op volgende momenten:

  • Maandag om 14u
  • Dinsdag tot en met vrijdag om 10u en 14u
  • Zaterdag om 10u

Niet beschikbaar op thuiswedstrijddagen van Club Brugge of Cercle Brugge, daags voor thuiswedstrijd Cercle Brugge of andere uitzonderlijke dagen (zondagen, feestdagen, andere events in het stadion, 2 dagen voor Europese thuiswedstrijden)

Tarieven Stadion Tour

Tarieven individuele toursPrijs per persoon
Club Kids ledenGRATIS
Kinderen 0-12 jaarGRATIS
Jeugd- en volwassenen vanaf 13 jaar€10

Boek een stadion tour

Tarieven groepen (vanaf 10 personen)Prijs per persoon
Lagere scholen, jeugdbewegingen en sportclubs tot en met 12 jaar
+ begeleidende leerkrachten/begeleiders/coaches
GRATIS
Verenigingen en instellingen voor personen met een beperkingGRATIS
Kinderen op middelbare scholen,
jeugdbewegingen en sportclubs - van 13 jaar tot 18 jaar

Begeleidende leerkrachten/begeleiders/coaches

€8

GRATIS
Alle andere groepen vanaf 13 jaar€10

Boek een stadion tour

Betalen doe je steeds ter plaatse bij de stadiongids voor aanvang van de Stadion Tour en kan enkel gepast cash, via Payconiq of bankoverschrijving. Er kan ook een factuur opgevraagd worden voor betaling. Alle opbrengsten van de Stadion Tour zijn ten voordele van de werking van Club Brugge Foundation.

Meer informatie?

Stuur een e-mail naar foundation@clubbrugge.be en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.