No Heart <strong>No Glory</strong>

No Heart No Glory

Verantwoord sporten en levens redden

Hartstilstanden zijn een veelvoorkomende oorzaak van plotselinge sterfgevallen in België, met slechts 2 overlevenden van elke 30 gevallen. Of het nu thuis is, op het werk of tijdens het sporten, het is belangrijk dat mensen weten hoe ze moeten reageren in geval van een hartfalen. Het hebben van een AED-toestel in de buurt kan de overlevingskansen vergroten. Daarom werken Club Brugge en Unibet samen aan het CSR-project "No Heart/No Glory", dat amateurvoetbalclubs de kans biedt om een AED-toestel en een workshop reanimeren te winnen.

Deelnemen met jouw amateurclub?

Als je een erkende amateurvoetbalclub bent die is aangesloten bij een officieel voetbalverbond, kun je je kandidaat stellen om deel te nemen aan de "No Heart/No Glory"-campagne door het aanvraagformulier in te vullen. De winnende amateurclub krijgt dan de kans om samen te werken met Club Brugge Foundation en het project uit te voeren.

  • Erkenning als amateurvoetbalclub en aangesloten zijn bij een officieel voetbalverbond

  • Bereid zijn om mee te werken aan de campagnedoelstellingen

  • Akkoord gaan met het "ALGEMEEN REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJDEN" van Club Brugge

  • In staat zijn om in overleg met Club Brugge Foundation een workshop-avond te organiseren bij jouw club.

Deelnemen

Win een gratis AED-toestel voor jouw club!

Amateurclubs hebben de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een workshop over reanimatie, hartmassages en het gebruik van een AED-toestel, aangeboden door Club Brugge Foundation. Daarnaast maakt elke stem op de Player of the Year-campagne van Unibet kans om een euro bij te dragen aan deze campagne en de winnende amateurclub een gratis AED-toestel te bezorgen.


Club en Unibet ontwikkelen gratis AR-experience om levens te redden

Samen redden we mensenlevens

Al verschillende seizoenen lang slaan Unibet & Club de handen in elkaar om het amateurvoetbal een hart onder de riem te steken. Per uitgebrachte stem op de Player of the Month-campagne, schenkt Unibet één euro aan het goede doel waardoor amateurclubs gratis deel kunnen nemen aan een workshop rond reanimatie en hartmassages én bovendien een gratis AED-toestel ontvangen.

Nu gaan we samen een stap verder. Via een unieke AR-experience, ontwikkeld in samenwerking met de KU Leuven, op www.noheartnoglory.be leer je in acht stappen hoe je iemand moet reanimeren, test je je kennis en ontvang je een exclusieve pin bij het correct beantwoorden van alle vragen.

Lees hier meer

Meer informatie?

Heeft u een vraag hierover? Stuur dan een e-mail naar foundation@clubbrugge.be en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.