Alle nieuws

250 Clubsupporters genieten op supportersavond SFCB On Wheels

SFCB On Wheels

Participatie

Afgelopen maandag zakten zo’n 250 Club Supporters af naar de Extra Time in het Jan Breydelstadion voor de supportersavond van SFCB On Wheels. Al snel liep de zaal helemaal vol voor spelers als Dedryck Boyata, Bjorn Meijer, Chemsdine Talbi en co.

Er viel dan ook vooraf al heel wat te beleven vooraf. De avond ging van start met een heerlijke spaghettimaaltijd, waarvoor je je op voorhand kon inschrijving. Intussen konden aanwezigen ook tombolalotjes kopen, wat gretig werd gedaan gezien de gegeerde prijzen waaronder een verschillende match worn shirts en een gesigneerde Club Brugge-bal.

Een FIFA match spelen tegen Rudi Ekmen, die sinds twee jaar de blauw-zwarte strepen van Club verdedigt in de ePro League? Ook dat kon! Net als op de foto gaan met de drie kampioenenbekers. Kortom, de afwezigen hadden ongelijk. Uiteraard was het toppunt van de avond de komst van de spelers en speelsters. Ze waren maar liefst met 7: Boyata, Meijer en Spileers van de A-kern, Audoor en Talbi van NXT én Ouzraoui en Abrahamsson van YLA. Nadat alle aanwezige fans op de foto konden en die ook uitgeprint mee naar huis kregen, was er ook tijd voor wat handtekeningen.

SFCB On Wheels

De supportersavond werd door SFCB On Wheels, in samenwerking met Club Brugge Foundation, op poten gezet. Blauw-Zwart mocht dus ook heel wat supporters in een rolstoel verwelkomen op de supportersavond. Supportersclub SFCB On Wheels zorgt ervoor dat ook mensen in een rolstoel kunnen participeren aan de voetbalbeleving, zowel in het Jan Breydelstadion, als op verplaatsing.

Zelf ook een supportersavond meemaken? Zet dan alvast volgende datums in je agenda