Alle nieuws

Ontmoet enkele spelers op de supportersavond van 6 februari

SFCB On Wheels

Participatie

Maandagavond 6 februari nog niets gepland? Kom langs op de eerste supportersavond van ‘t jaar in het Jan Breydelstadion en ga op de foto met onder andere Denis Odoi, Jorne Spileers, Chemsdine Talbi en Sakina Ouzraoui!

Onze supportersclub voor andersvaliden, SFCB On Wheels, organiseert de allereerste supportersavond van 2023 in de Extra Time van het Jan Breydelstadion. Wat je op zo’n avond kan verwachten? Een uniek 1-op-1 moment met Denis Odoi, Dedryck Boyata, Jorne Spileers, Chemsdine Talbi, Sem Audoor, Sakina Ouzraoui en Sejde Abrahamsson waarbij je hun handtekeningen kan verzamelen of op de foto kan gaan met jouw idolen.

Bovendien zijn ook de Blauw-Zwarte beren aanwezig, is de Club Shop open van 14 uur tot 21 uur én krijg je 20% korting op alles wat je in de shop koopt. Je kan ook een potje FIFA spelen tegen onze esporter of misschien neem je wel een foto met één van onze trofeeën. Zelf in de prijzen vallen? Da’s ook mogelijk tijdens de tombola! Misschien ga jij wel naar huis met een Club Brugge-shirt, een gesigneerde bal of een ander leuk gadget.

Tot vanavond vanaf 19 uur in de Extra Time?