Rolstoel <strong>gebonden</strong>

Rolstoel gebonden

Een thuiswedstrijd in het Jan Breydelstadion, elke fan beleeft dit op zijn manier. Club Brugge Foundation voorziet daarom verschillende faciliteiten voor fans met een fysieke en/of mentale beperking.

Het Jan Breydelstadion is uitgerust met 3 aparte zones voor supporters in een rolstoel (manueel of elektrisch). In totaal zijn er 85 plaatsen voor rolstoelgebruikers.

<p>SFCB ON WHEELS</p>

SFCB ON WHEELS

<p>RG = Rolstoelgebruikers </p>
<p>RGB = Rolstoelgebruikers bezoekers</p>

RG = Rolstoelgebruikers 

RGB = Rolstoelgebruikers bezoekers

  • Rolstoelzone thuisploeg
    Voor de Clubsupporters zijn er 2 rolstoelzones voorzien. Eén zone in de westtribune aan de rand van het veld, net voor het vak 116 (54 plaatsen) en één rolstoelzone in de noordtribune voor vak 211 (16 plaatsen). Beide zones zijn bereikbaar via een aparte inkom met hellend vlak via de Noord-Westhoek. Deze ingang is vlak naast de aangepaste toiletten voor andersvaliden.
  • Rolstoelzone uitploeg
    Voor de supporters van de bezoekende ploeg zijn er 15 aangepaste rolstoelplaatsen voorzien. Deze bevinden zich in de Zuid-Oosthoek, net onder de overige bezoekende supporters. Vlakbij is er één aangepast toilet.
  • Tijdelijk in een rolstoel
    Indien je als abonnee door een ongeval, ziekte of operatie tijdelijk rolstoelgebonden bent en geen plaats kan nemen op je gebruikelijke abonnementsplaats, dan is het mogelijk om een plaats aan te vragen in onze rolstoelzone.